Naplórészletek

Megint felbukkantál mint a zivatar. Már nem érdekel, csak sodródom. Tudod, néha jobban fájt a szereteted mint a hiányod. Mostmár belelátsz a szavaimba, bolondnak tartasz ugye.

Ha itt lennél.. Csak néznék mélyen és vágyakozón a szemedbe és hagynám, hogy az illatod megingassa végre tiltakozó őszinteségemet, hogy mondhassam: mennyire vártalak.

...........

Valami közös a múltunkból. Ez mind. AMi már mindig jelen van lesz volt. Megváltozott minden, mégis mindig Neked írok. Türelmetlenül, mert azt hiszem, ha gyorsan befejezem, akkor a végén Téged talállak meg. Pedig végig itt vagy velem és kívánom ez a hosszú történet ne érjen véget. Hiszen a percek nem múlnak el, emlékszel? Csak szelíden a tenyerembe hullanak, csak szelíden arcomhoz ér az arcod....

minden első perc az utolsó

minden ittléted a hiányod.

Meg fogok teremteni mindent, hogy ez a világ csak a miénk legyen miközben egymás nélkül éljük meg.

Megváltozott minden. Mégis. Újra belédszetni, ezt szeretném.

Hogy lássam a szemedben a közönyt és a csintalan mosolyt: "de hiszen szeretlek ugye tudod? "

............

Milyen érzés, az hogy nem vagy itt? Azt érzem túl könnyű volt megszerezni magamnak ezt a szenvedést. Még azért is meg akarok harcolni, hogy vágyhassak és most vágyom valamire.

Talán arra vágyom, hogy belépsz újból az ajtón, kicsivel nagyobbat sóhajtok majd, a szemem egy kicsit nagyobbra nyílik a számon zavart mosoly fut végig, majd hirtelen fürkészni kezdi tekinteted, mert mindig jól el tudtad adni az arcodat.

Talán arra vágyom, hogy vágyhass rám, talán elhiszem, hogy hiányoztam, de az is lehet, hogy leülünk majd ls csendben leszünk. Nekem az is jó.

............

Valaki mást szeretsz már és látom, hogy boldog vagy. Jó így látni Téged. Akkor is, ha nem hiszed. Akkor is ha csak eljátszod, akkor is ha igaz. És közben fogalmad sincs az egészről. Hogy még mindig van mondanivalóm, hogy még mindig Neked írok. Hogy lássam, érezzem ahogy átalakulsz és én is azt teszem. De a hozzád fűző szeretet nem változik. Remélem ezt majd egyszer elolvasod. Ég Veled.

________

________

________